
امیر مقدسی
یکی از مزایای کنسرو های گیلانی، استفاده از دستگاه اتوکلاو برای میکروب زدایی می باشد و کنسروها عاری از هر گونه مواد نگهدارنده می باشند.
یکی از مزایای کنسرو های گیلانی، استفاده از دستگاه اتوکلاو برای میکروب زدایی می باشد و کنسروها عاری از هر گونه مواد نگهدارنده می باشند.
از ویژگی محصولات گیلانی می توان به تنوع محصولاتش برای تمامی سلایق اشاره کرد. ( تنوع بالای محصولات، کیفیت تولید، زیبایی بسته بندی)
بهره مندی از بهترین مواد اولیه برای تولید، تنوع بالای محصولات تن ماهی در طعم های روغن، زیتونی، فلفلی، زعفرانی، دودی، سیر، سبزیجات و قلیه با ماهی.