10 فایده چشمگیر باقلا برای سلامتی

10 فایده چشمگیر باقلا برای سلامتی

Share

باقلا از خواص شگفت انگیزی برخوردار است. در زیر ضمن بررسی کامل فواید باقلا نمونه هایی از کنسرو های غذای آماده گیلانی که حاوی باقلا هستند آورده ایم.

1. سرشار از مواد مغذی

باقلا  با وجود اندازه نسبتا کوچک خود مقدار باورنکردنی مواد مغذی دارد.

به ویژه، سرشار از پروتئین گیاهی، فولات و چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر هستند. همچنین سرشار از فیبر محلول هستند که می تواند به هضم و کاهش سطح کلسترول کمک کند .

یک فنجان (170 گرم) باقالی پخته شده حاوی :

  • کالری: 187 کالری
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • چربی: کمتر از 1 گرم
  • پروتئین: 13 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • فولات: 40 درصد
  • منگنز: 36 درصد
  • مس: 22 درصد
  • فسفر: 21 درصد
  • منیزیم: 18 درصد
  • آهن: 14 درصد
  • پتاسیم: 13 درصد
  • تیامین (ویتامین B1) و روی: 11 درصد

علاوه بر این، باقلا مقادیر کمی از سایر ویتامین های گروه B، کلسیم و سلنیوم را فراهم می کند.

2. به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک می کند

باقلا سرشار از لوودوپا (L-dopa) است، ترکیبی که بدن شما آن را به دوپامین تبدیل می کند .

بیماری پارکینسون باعث مرگ سلول های مغزی تولید کننده دوپامین می شود که منجر به لرزش، مشکلات عملکرد حرکتی و مشکل در راه رفتن می شود. این علائم معمولاً با داروهایی که حاوی L-dopa هستند درمان می شوند.

بنابراین، خوردن باقلا به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک می کند.

3. به جلوگیری از نقص مادرزادی کمک می کند

باقلا سرشار از فولات است، ماده مغذی که باعث رشد سالم جنین می شود.

فولات برای ایجاد سلول ها و اندام ها حیاتی است. یک مادر باردار به فولات اضافی از غذاها و مکمل ها نیاز دارد تا خطر نقص لوله عصبی یا مشکلات مربوط به رشد مغز و نخاع نوزادش را کاهش دهد

4. حاوی مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی

خوردن منظم باقلا سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.

آنها سرشار از ترکیباتی هستند که فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش می دهند. آنتی اکسیدان ها برای دفاع ایمنی بدن شما حیاتی هستند، زیرا با رادیکال های آزاد که ممکن است منجر به آسیب سلولی و بیماری شوند، مبارزه می کنند .

5. برای سلامت استخوان مفید است

باقلا سرشار از منگنز و مس است - دو ماده مغذی که از تحلیل استخوان جلوگیری می کند.

6.علائم کم خونی را بهبود می بخشد

خوردن باقلا غنی از آهن و به علائم کم خونی کمک می کند.

آهن برای تولید هموگلوبین، پروتئینی که گلبول‌های قرمز خون را قادر می‌سازد تا اکسیژن را از طریق بدن شما حمل کنند، مورد نیاز است. کمبود آهن می تواند منجر به کم خونی شود که با خستگی، ضعف، سرگیجه و تنگی نفس مشخص می شود .

خوردن منظم باقلا و سایر غذاهای گیاهی غنی از آهن سطح آهن خون را افزایش داده و علائم کم خونی را بهبود می بخشد.

7. فشار خون بالا را بهبود می بخشد

باقلا سرشار از مواد مغذی است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

به طور خاص، آنها حاوی منیزیم و پتاسیم هستند که عروق خونی را شل کرده و از فشار خون بالا جلوگیری می کند .

بر اساس این تحقیقات، خوردن یک رژیم غذایی حاوی باقلا و سایر غذاهای غنی از منیزیم و پتاسیم فشار خون را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود می بخشد.

8. به کاهش وزن کمک می کند

باقلا برای دور کمر شما مفید است.

یک رژیم غذایی غنی از پروتئین و فیبر احساس سیری را بهبود می بخشد، که منجر به دریافت کالری کمتر و کاهش وزن می شود .

9. به کاهش کلسترول کمک می کند

بیشتر فیبر موجود در باقلا محلول است و به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.

10. همه کاره و آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی شما

باقلا می تواند یک افزودنی خوشمزه به وعده های غذایی و میان وعده ها باشد.

برای تهیه آنها، با برداشتن غلاف سبز غیرقابل خوردن آنها شروع کنید. سپس باقلا  ها را به مدت 30 ثانیه بجوشانید و سپس آنها را به یک کاسه با آب یخ منتقل کنید. این باعث نرم شدن پوشش خارجی مومی شده و کندن آن را آسان تر می کند.

باقالی پوست کنده را می توان بخار پز کرد و در روغن زیتون و چاشنی ها ریخت تا به طور کامل خورده شود یا له شود تا روی نان یا در غذاهای دیگر خورده شود.

برای تفت دادن باقالی آن را به مدت 30 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس روغن زیتون و چاشنی ها را اضافه کنید. لوبیاها را روی یک ورقه پخت پهن کنید و 30 دقیقه دیگر با دمای 375 درجه (190 درجه) تفت دهید.

باقالی پخته شده را می توان به سالاد، غذاهای برنجی، ریزوتو، پاستا، سوپ و پیتزا اضافه کرد.


  1         2         3         4         5      

+