عدسی یکی از سادهترین، سالمترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانیه که با عدس بهعنوان ماده اصلی درست میشه. این غذا هم توی وعده صبحانه طرفدار داره، هم برای ناهار یا شام سبک، مخصوصاً وقتی دلت یه غذای خونگی، مقوی و ارزون میخواد.
عدسی یه جور خوراک گیاهی و پرپروتئینه که پایهش عدسه. معمولاً با پیاز و ادویه تفت میخوره، با آب و گاهی رب گوجه یا سیبزمینی میپزه و گاهی هم با کمی آبلیمو یا آبغوره سرو میشه.
عدسی رو چهجوری میخورن؟
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 420 گرم | ||
بسته بندی | کنسرو آسان بازشو | ||
ابعاد بسته بندی | 11*8*8 | ||
شماره پروانه | 167789 | ||
انرژی | 73 Kcal | ||
قند | 0 گرم | ||
چربی | 1.8 گرم | ||
نمک | 0.4 گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 گرم | ||
افزودنی ها | فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده |