خوراک لوبیا با قارچ گیلانی 420 گرم بسته 4 عددی

خوراک لوبیا با قارچ گیلانی 420 گرم بسته 4 عددی


اضافه شدن قارچ به خوراک لوبیا، مثل خیلی از تغییراتی که در غذاهای سنتی اتفاق می‌افته، حاصل ترکیب سلیقه، دسترسی به مواد جدید، و تأثیر سبک زندگی مدرنه.
خوراک لوبیا توی نسخه‌ی کلاسیکش یه غذای ساده و ارزون‌قیمت بود که با لوبیا چیتی یا قرمز، پیاز، رب گوجه، و ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه و زردچوبه درست می‌شد. گاهی هم سیب‌زمینی یا هویج بهش اضافه می‌کردن.


حالا چرا قارچ؟
منبع پروتئین گیاهی:
با رشد سبک زندگی گیاه‌خواری یا نیمه‌گیاه‌خواری، مردم دنبال جایگزین‌هایی برای گوشت بودن. قارچ بافتی شبیه گوشت داره و طعم اومامی (umami) تولید می‌کنه که باعث می‌شه غذاها لذیذتر بشن. برای همین بعضی‌ها شروع کردن به اضافه‌کردن قارچ به خوراک لوبیا، که هم خوشمزه‌ترش کنه، هم مغذی‌ترش.
تنوع طعم و بافت:
خوراک لوبیا می‌تونه کمی یکنواخت باشه. قارچ بافتی خاص داره و وقتی خوب تفت داده بشه، یه لایه‌ی طعمی اضافه می‌کنه که باعث می‌شه غذا جذاب‌تر بشه. مخصوصاً برای ذائقه‌ی نسل جدید که دنبال غذاهای لایه‌دار و "فیوژن" هستن.
سبک زندگی مدرن و ترکیب سبک‌های آشپزی:
امروزه سبک آشپزی ما ترکیبی از سنت و مدرنیته‌ست. غذای سنتی رو می‌گیریم و یه چیز جدید بهش اضافه می‌کنیم. این ترکیب هم برمی‌گرده به سفرها، هم تأثیر فضای مجازی و آشپزهای اینستاگرامی. یه نفر یه بار قارچ انداخته توی خوراک لوبیا، عکسش قشنگ شده، بقیه هم امتحان کردن.

308,000 تومان

- +
   

مشخصات محصول
وزن 420 گرم
بسته بندی کنسرو آسان بازشو
ابعاد بسته بندی 11*8*11
شماره پروانه 38/12883
انرژی 109 Kcal
قند 2.3 گرم
چربی 4.83 گرم
نمک 1.15 گرم
اسیدهای چرب تراس 0 گرم
افزودنی ها فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده

  1         2         3         4         5      

+