خوراک لوبیا با قارچ گیلانی 420 گرم بسته 4 عددی

خوراک لوبیا با قارچ گیلانی 420 گرم بسته 4 عددی


اضافه شدن قارچ به خوراک لوبیا، مثل خیلی از تغییراتی که در غذاهای سنتی اتفاق می‌افته، حاصل ترکیب سلیقه، دسترسی به مواد جدید، و تأثیر سبک زندگی مدرنه.
خوراک لوبیا توی نسخه‌ی کلاسیکش یه غذای ساده و ارزون‌قیمت بود که با لوبیا چیتی یا قرمز، پیاز، رب گوجه، و ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه و زردچوبه درست می‌شد. گاهی هم سیب‌زمینی یا هویج بهش اضافه می‌کردن.


حالا چرا قارچ؟
منبع پروتئین گیاهی:
با رشد سبک زندگی گیاه‌خواری یا نیمه‌گیاه‌خواری، مردم دنبال جایگزین‌هایی برای گوشت بودن. قارچ بافتی شبیه گوشت داره و طعم اومامی (umami) تولید می‌کنه که باعث می‌شه غذاها لذیذتر بشن. برای همین بعضی‌ها شروع کردن به اضافه‌کردن قارچ به خوراک لوبیا، که هم خوشمزه‌ترش کنه، هم مغذی‌ترش.
تنوع طعم و بافت:
خوراک لوبیا می‌تونه کمی یکنواخت باشه. قارچ بافتی خاص داره و وقتی خوب تفت داده بشه، یه لایه‌ی طعمی اضافه می‌کنه که باعث می‌شه غذا جذاب‌تر بشه. مخصوصاً برای ذائقه‌ی نسل جدید که دنبال غذاهای لایه‌دار و "فیوژن" هستن.
سبک زندگی مدرن و ترکیب سبک‌های آشپزی:
امروزه سبک آشپزی ما ترکیبی از سنت و مدرنیته‌ست. غذای سنتی رو می‌گیریم و یه چیز جدید بهش اضافه می‌کنیم. این ترکیب هم برمی‌گرده به سفرها، هم تأثیر فضای مجازی و آشپزهای اینستاگرامی. یه نفر یه بار قارچ انداخته توی خوراک لوبیا، عکسش قشنگ شده، بقیه هم امتحان کردن.

308,000 تومان

در حالا حاضر موجودی محصول به اتمام رسیده است

مشخصات محصول
وزن 420 گرم
بسته بندی کنسرو آسان بازشو
ابعاد بسته بندی 11*8*11
شماره پروانه 38/12883
انرژی 109 Kcal
قند 2.3 گرم
چربی 4.83 گرم
نمک 1.15 گرم
اسیدهای چرب تراس 0 گرم
افزودنی ها فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده

  1         2         3         4         5      

+