ذرت شیرین چیست؟
ذرت های به اصطلاح شیرین نوع خاصی از ژنتیک ذرت ها هستند که طی فرآیند رشند آنها قندشان در حداقل ترین حالت ممکن به نشاسته تبدیل شده تا کیفیت و ارزش غذایی آنها بسیار بالا باشد. جالب است بدانید نشاسته موجود در ذرت های معمولی بیش از 75% است اما نشاسته موجود در ذرت شیرین حدوداً 25 درصد می باشد.
موارد استفاده:
شما میتوانید بااستفاده از ذرت شیرین غذاهای زیادی را تهیه کنید، چند مورد از جذاب ترین غذاهایی که با استفاده از ذرت شیرین تهیه میشود عبارتند از ذرت مکزیکی، سوپ ذرت و بوریتو. همچنین ذرت شیرین به عنوان مکمل در غذاهای زیادی مانند پیتزا، تاکو، سالاد الویه، سالاد ذرت، سالاد مکزیکی، انواع پاستاها استفاده میشود.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 420 گرم | ||
بسته بندی | کنسرو آسان بازشو | ||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | 34/18019 | ||
انرژی | 45Kcal | ||
قند | 2.9 گرم | ||
چربی | 1.81 گرم | ||
نمک | 0.95 گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 | ||
افزودنی ها | فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده |