مایه ماکارونی گیلانی 420 گرم بسته 4 عددی
مایه ماکارونی گیلانی 420 گرم
مایه ماکارونی یه ترکیب گوشتی و ادویهداره که معمولاً برای درست کردن ماکارونی استفاده میشه، ولی در واقع یه مایهی چندکارهست که میتونه پایهی کلی غذاهای دیگه هم باشه. اگه از اون دسته آدمایی هستی که یهبار مایه رو درست میکنن و میخوان چند مدل غذا باهاش بسازن، این لیست به دردت میخوره:
۱. ماکارونی کلاسیک ایرانی
واضحترین کاربرد! همون مدل محبوب با سیبزمینی تهدیگی. مایه گوشت چرخکرده با پیاز، رب گوجه و ادویههای مثل فلفل سیاه و زردچوبه رو لابهلای ماکارونی آبکششده میذارن، دم میکشن.
۲. ساندویچ با مایه ماکارونی
مایه رو با کمی پنیر پیتزا یا گودا مخلوط کن، بریز داخل نون باگت، بفرستش توی فر یا ساندویچساز. یه ساندویچ داغ، لذیذ و فوری داری.
۳. پیتزای خونگی
مایه ماکارونی رو بهعنوان سس گوشتی پایه روی خمیر پیتزا پخش کن. روش پنیر پیتزا، قارچ و فلفل دلمهای بریز و بفرست داخل فر. واقعاً خوشمزهست!
۴. استفاده بهعنوان سس پاستا
کافیه مایه رو با کمی خامه یا شیر مخلوط کنی، و بریزی روی پاستای آبکششده (مثلاً فتوچینی یا پنه). یه مدل پاستای فوری و دلچسب داری.
۵. مایه املت گوشتی
مایه ماکارونی رو با چند تخممرغ ترکیب کن، بریز توی تابه. یه املت پروتئینی و سیرکننده داری، مخصوص صبحانههای مفصل یا شام سبک.
۶. فینگرفود یا پیراشکی
مایه رو بذار وسط خمیر پیراشکی یا خمیر هزارلا، بپیچ، و بپز یا سرخ کن. مناسب مهمونی، تولد یا غذای کودکانه.
۷. لایه وسط لازانیا
اگه خواستی لازانیا درست کنی ولی مایه مخصوص نداشتی، همین مایه ماکارونی کاملاً جواب میده. فقط بین لایهها بذار و روش سس بشامل یا پنیر بریز.
۸. خوراک گوشت چرخکرده با نون
همین مایه رو با کمی لپه یا قارچ قاطی کن و بذار جا بیفته، با نون سنگک یا بربری داغ سرو کن. یه جور خوراک شبه قیمه ولی بدون تشریفات.
۹. سالاد ماکارونی گوشتی
یه مقدار از مایه ماکارونی رو سرد کن، با ماکارونی فرمی، ذرت، خیارشور و کمی سس مایونز مخلوط کن. یه سالاد مقوی و خوشمزه داری.