شوید سبزی معطر خاصی که بیشتر برای پخت با برنج یا برخی از غذاهای گیلانی مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال سبزی پلویی متشکل شده از 20 الی 30 درصد شوید می باشد و نیز شما میتوانید شوید را به تنهایی با برنج طبخ کنید و یک شوید پلوی معطر میل کنید. از شوید در غذاهای دیگری مانند کوکو سبزی و اشکنه شوید نیز استفاده میشود. سبزی شوید خشک گیلانی از شوید تازه که با رعایت تمام اصول بهداشتی شسته و خرد شده تهیه میگردد. برای استفاده از شوید خشک ابتدا آنرا 20 الی 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |