سبزی پلویی خشک گیلانی تهیه شده از تره، گشنیز، جعفری و شوید تازه که تماماً طبق اصول بهداشتی تمیز و شسته شده است. سبزی پلویی به دلیل استفاده به همراه برنج نباید بیش از حد خرد شود و می بایست سایزی به اندازه دانه های برنج داشته باشد. برای استفاده ابتدا 20 الی 30 دقیقه سبزی را در آب ولرم بخیسانید و سپس برای پخت برنج استفاده کنید. سبزی پلو برای غذاهایی همچون سبزی پلو با ماهی، سبزی پلو با ماهیچه و دلمه استفاده می شو. سبزی پلو به عنوان یک غذای کامل بدون هیچ مکملی قابل استفاده است.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |