توضیحات محصول:
قلیه ماهی یکی از معروفترین خورشهای جنوبی در ایران است که در شهرهایی مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب بلوچستان طبخ میشود. این خورش لذیذ از ترکیب سبزیجاتی چون گشنیزو شنبلیله با تمرهندی، ادویهجات مخصوص و ماهی تازه و یا تن ماهی تهیه میشود. کنسرو مایه خورش قلیه ماهی گیلانی از ترکیب درست و به اندازهی هریک از مواد نام برده تهیه شده و طعم اصیل خود را حفظ نموده است. این کنسرو در ظرف 460 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)تولید شده است و هیچ گونه مواد نگهدارنده در آن وجود ندارد. لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده، سپس میل نمایید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 460gr | ||
بسته بندی | درب آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | 10x10x8 سانتیمتر | ||
شماره پروانه | 34/17007 | ||
انرژی | 114.92 کیلو کالری | ||
قند | 0 | ||
چربی | 8.12 گرم | ||
نمک | 1 گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0.28 گرم | ||
افزودنی ها | ندارد |