کنسرو ماهی تن در روغن گیلانی، با طعمی ماندگار در میان همه مردم جا افتاده است. درصد بالای اسیدهای چرب امگا 3 در گوشت ماهی تن عروق خونی را متعادل میکند، و کلسترول را در سرخرگها کاهش میدهد. کاهش کلسترول در سرخرگها یعنی کاهش مشکلات در مقابل گردش خون و تپش قلب؛ که همهی اینها به بهبود سلامت قلب منجر میشوند. ماهی تن سرشار از پتاسیم است – پتاسیم مادهای معدنی است که به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش میدهد. ترکیب این عنصر با اسیدهای چرب امگا ۳ باعث ایجاد اثر ضد التهابی بر دستگاه قلبی و عروقی میشود.
به این ترتیب، فشار خون پایینتر، یعنی خطر کمتر سکتهی مغزی، سکتهی قلبی، و مشکلات پیچیدهای نظیر انسداد سرخرگها. امروزه غذاهای آماده و کنسروها کمک زیادی به افرادی که زمانی برای آشپزی ندارند کرده است. از مزایای استفاده از غذاهای آماده می توان به کیفیت بالای آنها، قیمت مناسب و سلامت غذایی اشاره کرد. در این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) فرآیند استریل کردن انجام می شود. وزن این محصول 120 گرم می باشد. پس از باز شدن درب کنسرو باقی مانده غذا را در یخچال و در ظرف کنسرو فلزی نگهداری نکنید زیرا ممکن است ماهی با فلز ظرف واکنش نشان دهد. توصیه میگردد قبل از استفاده 20 دقیقه جوشانده شود.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | ۷۲۰ گرم | ||
بسته بندی | در آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | ۱۸x۸x۹ سانتیمتر | ||
شماره پروانه | ۴۷/۱۰۳۲۹ | ||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها | روغن گیاهی |