توضیحات محصول:
حلیم یکی از غذاهای سنتی و دیرینهی مناطق خاورمیانه است. این غذای مقوی و لذیذ از ترکیب گوشت، گندم یا جو یا بلغور پخته میشود. برای تهیه آن گندم پوست کنده شده و کوبیده، با پیاز و گوشت و روغن مخلوط شده و ترکیبی بینظیر حاصل میگردد. چاشنی این غذا شکر و دارچین است و معمولا به عنوان صبحانه میل میشود. کنسرو حلیم با گوشت گیلانی از کنسروهای پرطرفداری است که بدون هیچگونه ماده نگهدارنده تهیه شده و در ظرف 460 گرمی عرضه میشود. در تهیه این کنسرو ازدستگاه اتوکلاو ( دستگاه بزرگ بخار) استفاده شده است و لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و سپس میل نمایید.
حلیم یکی از غذاهای سنتی و دیرینهی مناطق خاورمیانه است. این غذای مقوی و لذیذ از ترکیب گوشت، گندم یا جو یا بلغور پخته میشود. برای تهیه آن گندم پوست کنده شده و کوبیده، با پیاز و گوشت و روغن مخلوط شده و ترکیبی بینظیر حاصل میگردد. چاشنی این غذا شکر و دارچین است و معمولا به عنوان صبحانه میل میشود. کنسرو حلیم با گوشت گیلانی از کنسروهای پرطرفداری است که بدون هیچگونه ماده نگهدارنده تهیه شده و در ظرف 460 گرمی عرضه میشود. در تهیه این کنسرو ازدستگاه اتوکلاو ( دستگاه بزرگ بخار) استفاده شده است و لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و سپس میل نمایید.