کنسرو قیمه سیب زمینی بدون گوشت

کنسرو قیمه سیب زمینی بدون گوشت

Share
توضیحات محصول:
کنسرو خورش قیمه از خورش‌های بسیار لذیذ ایرانی است. علاوه بر ایران در عراق نیز طرفداران خود را دارد و برای تهیه آن از پیاز سرخ شده، رب گوجه فرنگی، لپه، گوشت قرمز، لیمو عمانی و سیب زمینی خلالی و سرخ شده استفاده می‌شود. معمولا برای عطر و طعم دادن به آن نیز در آخرین لحظات پخت دارچین، هل و گلاب را به آن اضافه می‌کنند. یکی از کنسروهای تولید شده توسط گیلانی کنسرو خورش قیمه سیب زمینی بدون گوشت است که می‌تواند توسط گیاه‌خواران نیز مورد استفاده قرار گیرد. این خورش خوش طعم در ظرف 460 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تهیه شده است و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده می‌باشد. قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و میل نمایید.


  1         2         3         4         5      

+