کنسرو خورشت بامیه بدون گوشت گیلانی

کنسرو خورشت بامیه بدون گوشت گیلانی

Share
توضیحات محصول:
خورشت بامیه یکی از خورشت های محلی و خوش‌ طعم ایرانی است که البته اصالت آن به جنوب کشور ایزان برمیگردد. طعم لذیذ این خورشت باعث شده است تا در تمام استان‌های ایران طرفداران خود را داشته باشد. از جمله دلایل فراگیر شدن آن هم می‌توان به خواص بسیار بامیه اشاره داشت. بامیه سرشار از فیبر بوده و به دفع سموم و مواد زائد سیستم گوارشی می‌پردازد به علاوه تقویت کننده مغز بوده و باعث سلامت قلب نیز می‌شود. خورشت بامیه گیلانی با حفظ خواص بی‌نظیر این گیاه و با رعایت دستور پخت اصیل آن در ظرف 460 گرمی با دربا آسان باز شو تولید می‌شود. در تهیه این کنسرو از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) استفاده شده است و لازم است قبل از میل کردن آن را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید. خورشت بامیه گیلانی فاقد هرنوع ماده نگهدارنده می‌باشد.

  فواید بامیه برای سلامتی را اینجا بخوانید.


  1         2         3         4         5      

+