کنسرو مایه خورشت قلیه ماهی گیلانی

کنسرو مایه خورشت قلیه ماهی گیلانی

Share
توضیحات محصول:
قلیه ماهی یکی از معروف‌ترین خورش‌های جنوبی در ایران است که در شهرهایی مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب بلوچستان طبخ می‌شود. این خورش لذیذ از ترکیب سبزیجاتی چون گشنیزو شنبلیله با تمرهندی، ادویه‌جات مخصوص و ماهی تازه و یا تن ماهی تهیه می‌شود. کنسرو مایه خورش قلیه ماهی گیلانی از ترکیب درست و به اندازه‌ی هریک از مواد نام برده تهیه شده و طعم اصیل خود را حفظ نموده است. این کنسرو در ظرف 460 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)‌تولید شده است و هیچ گونه مواد نگهدارنده در آن وجود ندارد. لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده، سپس میل نمایید.


  1         2         3         4         5      

+
(objConn) response.Redirect("content.asp?ID="&ID&"&Q=True") end if %>
+