توضیحات محصول:
قلیه ماهی یکی از معروفترین خورشهای جنوبی در ایران است که در شهرهایی مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب بلوچستان طبخ میشود. این خورش لذیذ از ترکیب سبزیجاتی چون گشنیزو شنبلیله با تمرهندی، ادویهجات مخصوص و ماهی تازه و یا تن ماهی تهیه میشود. کنسرو مایه خورش قلیه ماهی گیلانی از ترکیب درست و به اندازهی هریک از مواد نام برده تهیه شده و طعم اصیل خود را حفظ نموده است. این کنسرو در ظرف 460 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)تولید شده است و هیچ گونه مواد نگهدارنده در آن وجود ندارد. لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده، سپس میل نمایید.
قلیه ماهی یکی از معروفترین خورشهای جنوبی در ایران است که در شهرهایی مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب بلوچستان طبخ میشود. این خورش لذیذ از ترکیب سبزیجاتی چون گشنیزو شنبلیله با تمرهندی، ادویهجات مخصوص و ماهی تازه و یا تن ماهی تهیه میشود. کنسرو مایه خورش قلیه ماهی گیلانی از ترکیب درست و به اندازهی هریک از مواد نام برده تهیه شده و طعم اصیل خود را حفظ نموده است. این کنسرو در ظرف 460 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)تولید شده است و هیچ گونه مواد نگهدارنده در آن وجود ندارد. لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده، سپس میل نمایید.