شنبلیله سبزی معطر یکی از اجزاء اصلی قورمه سبزی است که اگر نباشد قورمه سبزی هیچ معنایی ندارد. به طور معمول در قورمه سبزی 10% شنبلیله استفاده میشود اما از آنجایی که این سبزی عطر زیادی دارد اگر بیش از حد استفاده شود طعم قورمه سبزی تلخ خواهد شد. در بعضی موارد به عنوان مثال در قورمه سبزی گیلانی از درصد بیشتری تا حد 15% شنبلیله استفاده میشود تا قورمه سبزی عطر بهتری داشته باشد. البته همه این موارد به نوع شنبلیه بستگی دارد، شنبلیله های فصل بهار عطر کمتری دارند و شنبلیله های اواخر کشت دارای عطر بیشتر می باشند. برای استفاده از سبزی خشک ابتدا 20 الی 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید و سپس برای ترکیب و پخت استفاده کنید.