اصلیترین چاشنی اغلب غذاهای ایرانی رب گوجه فرنگی است. رب های گیلانی تهیه شده از گوجه فرنگیهای تازه، انواع خورشتها و غذاهای محلی را خوش طعم و لذیذ میکند. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان لیکوپن است که خواص ضد سرطانی آن شناخته شده است. رب گوجه فرنگیهای گیلانی فاقد افزودنی و سرشار از لیکوپن است. گیلانی محصولات کنسروی خود را با تکنولوژی اتوکلاو به طور کاملا بهداشتی تهیه میکند تا محصولی که به دست مشتری میرسد عاری از میکروب و سایر عوامل بیماریزا باشد. رب گوجه فرنگی خوشرنگ گیلانی در شیشههای ۷۰۰ گرمی طعم خالص، غنی و شیرین گوجه فرنگی را به غذاهای شما مانند خورشت قیمه، سوپ، کوفته و لوبیا پلو و ... اضافه میکند.