کنسرو شله زرد گیلانی

کنسرو شله زرد گیلانی

Share
توضیحات محصول:
شله زرد از دسرهای سنتی ایرانی است که رنگ زرد آن از زعفران و عطرش از هل و گلاب سرچشمه می‌گیرد. این دسر خوش طعم از ترکیب برنج، شکر، زعفران، گلاب و هل تهیه شده و بیشتر در مراسم مذهبی به خصوص در ماه مبارک رمضان مورد مصرف قرار می‌گیرد. دارچین هم چاشنی خوشبوی آن است و برای تزئین روی آن ریخته می‌شود. اگر از طرفداران این دسر شیرین و لذیذ هستید و مهارت و یا تایم کافی برای تهیه آن ندارید می‌توانید از کنسرو شله زرد گیلانی با اطمینان به این که بر اساس دستور پخت اصیل آن و بدون هیچ ماده نگهدارنده تولید شده است استفاده نمایید. شله زرد گیلانی در ظرف 460 گرمی با درب آسان باز شو عرضه می‌شود و در تهیه آن از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) استفاده شده است.

طرز تهیه شله زرد را اینجا بخوانید


  1         2         3         4         5      

+