کنسرو پلو زعفرانی گیلانی

کنسرو پلو زعفرانی گیلانی

Share
توضیحات محصول:
در فرهنگ آشپزی ایرانی پلو به برنجی گفته می‌شود که با سایر مواد غذایی از جمله خورش‌ها، انواع خوراک، سبزیجات، گوشت‌ها و ... تهیه و میل می‌شود. پخت و به دست آوردن پلو به نحوی که به اندازه کافی پخته ولی فرم اصلی خود را از دست ندهد و عطر و طعمی عالی داشته باشد به مهارت آشپز و نیز نوع برنج مصرفی بستگی دارد. کنسرو پلو زعفرانی گیلانی از جمله کنسروهایی است که می‌توانید از آن به عنوان پلویی خوش پخت و خوش عطر و طعم استفاده نمایید و آن را در کنار خورش‌ها و خوراک‌های برنجی سرو کنید. وزن آن 350 گرمی بوده و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده می‌باشد. این کنسرو با استفاده از دستگاه اتوکلا (دستگاه بزرگ بخار) تهیه شده است. بهتر است کنسروها را قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده سپس میل نمایید.


  1         2         3         4         5      

+