کنسرو باقالاقاتق گیلانی

کنسرو باقالاقاتق گیلانی

Share
توضیحات محصول:
باقالا قاتوق یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که اصالت آن به شمال ایران و استان گیلان بازمی‌گردد. این خورش لذیذ و مقوی ترکیبی بی‌نظیر از شوید، سیر، باقالای رشتی که در گویش گیلانی به آن پاچ باقلا گفته می‌شود و تخم مرغ است و به همراه برنج میل می‌شود. گروه غذایی گیلانی،  کنسرو باقالا قاتوق گیلانی، این خورش لذیذ را با استفاده از دستور سنتی آن و در وزن 460 گرمی عرضه می‌دارد. کنسرو باقالا قاتوق گیلانی با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) استرلیزه شده و به  دلیل امکان فساد تخم مرغ در این کنسرو، از آن استفاده نشده است و فاقد هرنوع ماده نگهدارنده می‌باشد. قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و میل نمایید. 


  1         2         3         4         5      

+