کنسرو سیر سرخ شده گیلانی

کنسرو سیر سرخ شده گیلانی

Share
توضیحات محصول:
کنسرو سیر سرخ شده و یا سیر داغ از سرخ کردن سیر در روغن تهیه شده و از انواع چاشنی‌هایی است که در غذاهای ایرانی از جمله انواع آش، خوراک‌هایی همچون کشک بادمجان و ... به کار می‌رود. سیر ماده ای است سرشار از آنتی اکسیدان که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خاصیت ضد سرطانی است و همچنین به عنوان آنتی بیوتیکی قوی شناخته می‌شود. کنسرو سیر سرخ شده گیلانی که در ظرف 250 گرمی تولید و عرضه می‌شود با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تولید و کاملا استرلیزه شده است و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده می‌باشد. قبل از مصرف کنسرو، حتما آن را به مدت 20 دقیقه درآب جوشانده و سپس میل نمایید.


  1         2         3         4         5      

+