اضافه شدن قارچ به خوراک لوبیا، مثل خیلی از تغییراتی که در غذاهای سنتی اتفاق میافته، حاصل ترکیب سلیقه، دسترسی به مواد جدید، و تأثیر سبک زندگی مدرنه.
خوراک لوبیا توی نسخهی کلاسیکش یه غذای ساده و ارزونقیمت بود که با لوبیا چیتی یا قرمز، پیاز، رب گوجه، و ادویههایی مثل فلفل سیاه و زردچوبه درست میشد. گاهی هم سیبزمینی یا هویج بهش اضافه میکردن.
حالا چرا قارچ؟
منبع پروتئین گیاهی:
با رشد سبک زندگی گیاهخواری یا نیمهگیاهخواری، مردم دنبال جایگزینهایی برای گوشت بودن. قارچ بافتی شبیه گوشت داره و طعم اومامی (umami) تولید میکنه که باعث میشه غذاها لذیذتر بشن. برای همین بعضیها شروع کردن به اضافهکردن قارچ به خوراک لوبیا، که هم خوشمزهترش کنه، هم مغذیترش.
تنوع طعم و بافت:
خوراک لوبیا میتونه کمی یکنواخت باشه. قارچ بافتی خاص داره و وقتی خوب تفت داده بشه، یه لایهی طعمی اضافه میکنه که باعث میشه غذا جذابتر بشه. مخصوصاً برای ذائقهی نسل جدید که دنبال غذاهای لایهدار و "فیوژن" هستن.
سبک زندگی مدرن و ترکیب سبکهای آشپزی:
امروزه سبک آشپزی ما ترکیبی از سنت و مدرنیتهست. غذای سنتی رو میگیریم و یه چیز جدید بهش اضافه میکنیم. این ترکیب هم برمیگرده به سفرها، هم تأثیر فضای مجازی و آشپزهای اینستاگرامی. یه نفر یه بار قارچ انداخته توی خوراک لوبیا، عکسش قشنگ شده، بقیه هم امتحان کردن.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 420 گرم | ||
بسته بندی | کنسرو آسان بازشو | ||
ابعاد بسته بندی | 11*8*11 | ||
شماره پروانه | 38/12883 | ||
انرژی | 109 Kcal | ||
قند | 2.3 گرم | ||
چربی | 4.83 گرم | ||
نمک | 1.15 گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 گرم | ||
افزودنی ها | فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده |