توضیحات محصول:
باقلا قاتق یکی از معروفترین، پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای شمالی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. برای تهیه این غذای اصیل و خوش طعم گیلانی لازم است تا از نوعی لوبیا مخصوص به نام لوبیا پاچه باقالی استفاده شود.
این دانه در واقع نوعی لوبیا است که بعد از پوست کندن و پاک شدن نام پاچه باقالی را به خود میگیرد.
از جمله خواص آن میتوان یه تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری و بهبود بیماری سرطان، درمان کم خونی، و جلوگیری از پیری زودرس اشاره کرد.
پاچه باقالی همچنین باعث رفع مشکلات پوستی، شادابی پوست، تقویت و رشد مو و کاهش فشار خون میشود.
شما میتوانید با استفاده از پاچه باقالی منجمد گیلانی و سایر مواد لازم برای تهیه باقالا قاتق، لذت بهره بردن از وعدهای اصیل، پرخاصیت و ایرانی را به خود و سایر اعضای خانوادهتان هدیه دهید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |