طرز تهیه 5 غذای خوشمزه با کنسرو ذرت

طرز تهیه 5 غذای خوشمزه با کنسرو ذرت

Share

ذرت جزو سبزیجات فصلی است و فقط چند ماه به صورت تازه یافت می‌شود. اما اگر در زمستان هوس ذرت کردید کنسروهای ذرت آماده هستند تا با آن‌ها یک غذای لذیذ و خوشمزه تهیه کنید. غذاهای متنوع زیادی می‌توان با ذرت درست کرد، از سوپ و پیش غذا گرفته تا انواع سالادها و غذاهای اصلی را می‌توان با ذرت مقوی‌تر و خوشمزه‌تر کرد.

کنسرو ذرت تقریبا در کنار تمام سبزیحات، میوه‌ها و مواد پروتئینی از جمله هویچ، فلفل دلمه، کاهو، نخود فرنگی، سیب زمینی، پیازچه، ریحان، آویشن، گوشت، لوبیا، پاستا ترکیبی عالی و بی‌نظیر می‌سازد. پس نگران درست کردن غذا با ذرت نباشید، با کمی خلاقیت می‌توانید چندین مدل غذا با ذرت‌های کنسروی تهیه کنید.

در این مطلب ما به شما 5 غذای خاص با ذرت آموزش می‌دهیم.

5 غذای خوشمزه با کنسرو ذرت که حتما باید بچشید

کنسرو ذرت یک غذای اصلی است که اغلب هنگام تهیه انواع غذاها نادیده گرفته می‌شود. در صورتی که، ذرت جزو موادی است که به راحتی در بسیاری از غذاهای خوشمزه، از کاسرول مکزیکی گرفته تا پاستا، سوپ و حتی کوکو و سالاد کاربرد دارد. کنسرو ذرت سرشار از فیبر، ویتامین C و پتاسیم است که آن را به یک مکمل مغذی برای وعده‌های غذایی شما تبدیل می‌کند.

در این مطلب، دستورالعمل 5 غذای فوق العاده خوشمزه با ذرت آورده‌ایم. این غذاها گزینه‌ای عالی برای شام مهمانی خانوادگی و حتی جشن‌های شما هستند. پس یک قوطی کنسرو ذرت بخرید و بیایید تا آشپزی کنیم!

1.سالاد ماکارونی با ذرت

سالاد ماکارونی مرغ و ذرت یک غذای اصلی یا عصرانه عالی برای یک پیک نیک خاطره انگیز است. این سالاد ماکارونی مرغ خوشمزه از طعم ذرت مکزیکی الوته (Elotes ) الهام گرفته شده است. مرغ با لیمو، پاپریکا و خامه ترش طعم‌دار می‌شود. مرینیت کردن مرغ با خامه ترش یا ماست یونانی یک راه عالی برای طعم‌دار کردن و لطیف و آبدار کردن گوشت است.

  • مواد اولیه:
  • 2 عدد سینه مرغ
  • 300 گرم پاستا پیچی
  • 200 گرم گوجه گیلاسی
  • 1 قوطی کنسرو ذرت
  • 150 گرم اسفناج
  • 1 دسته پیازچه خرده شده
  • 1 دسته کوچک گشنیز خرد شده

مواد مرینیت مرغ

  • 2 قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آبلیمو
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • نصف قاشق چایخوری جعفری خشک
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • نصف قاشق چایخوری نمک

مواد سس سالاد

  • 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
  • 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • 1 عدد لیموترش
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه یا پیازچه خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه

دستورالعمل

مواد مرینیت مرغ را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سینه‌های مرغ را به صورت افقی از وسط نصف کنید تا نازک‌تر شوند و به مواد مرینیت اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا تمام مرغ‌ها کاملا مزه‌دار شوند. مرغ را حداقل 15 دقیقه در یخچال نگه‌دارید.

یک قابلمه بزرگ آب نمک را بگذاریم تا بجوشد و پاستا را طبق دستور بسته بپزید و سپس آن‌ها را آبکش کنید و با آب سرد خوب بشویید تا خنک شود.

در حالی که پاستا در حال پختن است، مواد سس را با هم در یک کاسه کوچک ترکیب کنید تا یک سس یکدست داشته باشیم.

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ‌ها را از مواد مرینیت بردارید و مواد اضافه را از مرغ‌ها جدا کنید. تکه‌های مرغ را در تابه حدود 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. در صورت تمایل می‌توانید مرغ‌ها را کباب کنید.

مرغ پخته شده را روی تخته خردکن بگذارید تا استراحت خنک شود.

ماکارونی پخته شده، تکه‌های مرغ‌ها به همراه مقداری گشنیز خرد شده را با کنسرو ذرت، پیازچه، اسفناج و گوجه فرنگی به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. سس را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر فتا یا پیازچه خرد شده نیز به سالاد ماکارونی اضافه کنید.

2. کوکوی ذرت با دیپ ماست

کوکو‌ی ذرت یک غذای خوشمزه است که سریع آماده می‌شود و مطمئنا بچه‌ها عاشق آن می‌شوند مخصوصا اگر همراه با سس ماست میل شود.

مواد اولیه سس ماست

  • نصف فنجان ماست یونانی ساده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 1 عدد لیموترش
  • نصف فلفل هالاپینو خرد شده
  • نمک به میزان کافی

مواد اولیه کوکوها

  • 3 فنجان کنسرو ذرت
  • 1 فنجان آرد گندم کامل
  • نصف فنجان فلفل قرمز یا سبز ریز خرد شده
  • یک چهارم فنجان گشنیز ریز خرد شده
  • یک چهارم فنجان پیازچه ریز خرد شده
  • نصف هالاپینو، ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری عسل
  • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • به میزان دلخواه پودر فلفل سیاه
  • 2 عدد تخم مرغ زده شده

دستورالعمل دیپ ماست:

همه مواد دیپ ماست به جز نمک را با هم مخلوط کنید. بچشید، سپس نمک را به سلیقه خود اضافه کنید. ظرف سس را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. دستورالعمل کوکوی ذرت

تمام مواد کوکو را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. برای طعم بهتر می‌توانید مواد را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.

روغن را در تابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، با یک قاشق بزرگ از مواد کوکو بردارید و داخل روغن بریزید و مانند همه کوکوها سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف کوکوها کاملا سرخ و طلایی شوند.

کوکوی ذرت به همین سادگی آماده شد آن را با سس ماست میل کنید.

3. دیپ ذرت

این دستور پخت کنسرو ذرت یک ایده فوق العاده محبوب به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها است. این پیش غذای خوشمزه را می‌توانید تا دو روز هم در یخچال نگهداری کنید.

مواد اولیه

  • کنسرو ذرت 1 قوطی
  • 200 گرم بیکن
  • نصف فلفل هالوپینو
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای
  • 1 عدد پیاز قرمز
  • 1 تا 2 عدد پیازچه
  • 2 تا 3 حبه سیر تازه
  • 2 قاشق پنیر خامه‌ای
  • 1 قاشق خامه ترش
  • پنیر چدار و پنیر مونتری جک

دستورالعمل

بیکن را سرخ کنید تا ترد شود، سپس آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. زمانی که بیکن‌ها خنک شدند آن‌ها را کمی خرد کنید.

ذرت را در یک تابه بزرگ تفت دهید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه‌دار شود. در صورت نیاز کره نیز می‌توانید اضافه کنید.

سیر، هالاپینو، فلفل دلمه‌ای و پیاز قرمز خرد شده را نیز به ذرت‌ها اضافه کنید تا نرم شوند.

پنیر خامه‌ای، خامه ترش و پنیر چدا را نیز به مخلوط ذرت و سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.

شعله را خاموش کنید

ترکیب را به ظرف اصلی پخت منتقل کنید و در دمای 375 درجه به مدت 20 دقیقه بدون درب داخل فر بپزید. بعد از 20 دقیقه بیکن خرد شده را روی مواد اضافه کنید و سپس 5 دقیقه دیگر بپزید.

در آخر روی غذا را با پیازچه‌های خرد شده تزئین کنید.

4. پلو با ذرت

دستورالعمل پلو با ذرت و مرغ مکزیکی یک غذای دلچسب است که نسبتاً سریع آماده می‌شود.

مواد اولیه:

  • دو تکه سینه مرغ
  • 2 پیمانه برنج
  • نصف پیمانه ذرت
  • نصف فنجان آب مرغ
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • دو عدد گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه لوبیا
  • گشنیز به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • 1 قاشق چای خوری ادویه فاهیتا

دستورالعمل:

ابتدا تکه‌ها مرغ را با ادویه فاهیتا مزه‌دار کنید. سپس آن‌ها را داخل روغن در قابلمه یا ماهیتابه بپزید. اجازه مرغ‌ها کمی طلایی شوند. مرغ‌ها را از روغن خارج کنید پیاز و فلفل دلمه‌ای را به روغن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس سیر را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

ذرت کنسروی، گوجه فرنگی، لوبیا چیتی پخته شده، گشنیز، آبلیمو را با هم مخلوط کنید.

داخل یک قابلمه آب را به جوش بیاورید برنج را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه برنج را آبکش کنید. برنج را حدود 20 تا 30 دقیقه دم کنید تا پخته شود.

زمانی که برنج آماده شده تمام مواد بالا را کم کم با برنج مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید. مواد ترکیب شده را داخل یک ظرف بریزید روی آن مقداری پنیر بریزید، درب غذا را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت بماند تا پنیر آب شود و غذا نیز گرم شود.

نکته ادویه فاهیتا مخلوطی از مواد زیر است:

1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، نصف قاشق غذاخوری پاپریکا، 1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، یک چهارم قاشق چایخوری زیره، یک هشتم قاشق چایخوری فلفل هندی

5. سوپ ذرت

سوپ ذرت را می‌توانید هم به عنوان یک غذای اصلی و هم یک پیش غذای خوشمزه در نظر بگیرید. در روزهای سرد پاییز و زمستان یک کاسه سوپ مقوی ذرت واقعا می‌چسبد.

مواد اولیه

  • 1 فنجان ذرت
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 1 تا 2 عدد هویچ
  • 2 حبه سیر
  • یک لیوان شیر
  • 1 قاشق غذا خوری کره
  • عصاره سبزیجات
  • به میزان کافی آب
  • نمک به میزان دلخواه
  • فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه به مقدار کافی

دستورالعمل

ابتدا پیازها را کمی تفت می‌دهیم. سپس سیر، سیب زمینی و هویچ را اضافه می‌کنیم. نیازی به تفت زیاد نداریم زیرا سبزیجات در نهایت داخل سوپ آبپز می‌شوند.

به هویچ و سیب زمینی ذرت را اضافه می‌کنیم.

نمک، فلفل و کمی زردچوبه را به مواد اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

عصاره سبزیجات و آب را به سبزیجات اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مواد سوپ 40 دقیقه خوب پخته شود.

بعد از 40 دقیقه مواد را با گوشکوب برقی می‌زنیم تا پوره شود.

در آخر به پوره شیر و کمی کره اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سوپ روی شعله ملایم جا افتاده شود.

به همین راحتی یک سوپ خوشمزه خواهیم داشت.


  1         2         3         4         5      

+