توضیحات محصول:
دلمه نوعی خوراک منتسب به خاورمیانه و مناطق اطراف آن است و اسم آن ریشهی ترکی به معنای (پرشده) دارد. دلمه برگ مو یکی از انواع دلمههاست که به عنوان غذایی سنتی و ایرانی شناخته میشود. اصالت آن به شهر تبریز و اردبیل برمیگردد و با استفاده از سبزیجات معطر کوهی و برگ مو، لپه، برنج و... تهیه میشود. اگر تهیه این غذای خوشمزه و اصیل برایتان دشوار است میتوانید از کنسرو دلمه برگ مو گیلانی استفاده نمایید که با حفظ اصالت دستور پخت اصلی در ظرف 460 گرمی و بدون مواد نگهدارنده تولید شده است. کنسرو دلمه برگ مو گیلانی با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)استرلیزه شده و لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.
دلمه نوعی خوراک منتسب به خاورمیانه و مناطق اطراف آن است و اسم آن ریشهی ترکی به معنای (پرشده) دارد. دلمه برگ مو یکی از انواع دلمههاست که به عنوان غذایی سنتی و ایرانی شناخته میشود. اصالت آن به شهر تبریز و اردبیل برمیگردد و با استفاده از سبزیجات معطر کوهی و برگ مو، لپه، برنج و... تهیه میشود. اگر تهیه این غذای خوشمزه و اصیل برایتان دشوار است میتوانید از کنسرو دلمه برگ مو گیلانی استفاده نمایید که با حفظ اصالت دستور پخت اصلی در ظرف 460 گرمی و بدون مواد نگهدارنده تولید شده است. کنسرو دلمه برگ مو گیلانی با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار)استرلیزه شده و لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.