طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه با طعم بی‌نظیر

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه با طعم بی‌نظیر

Share

با ما همراه باشید تا دستورالعمل چند ساندویچ تن ماهی خوشمزه و خاص را تجربه کنید.

ساندویچ تن ماهی با زیتون سیاه

برای داشتن یک ساندویچ تن ماهی خوشمزه با مواد متنوع، روش زیر را پیشنهاد می‌کنیم:

مواد لازم:
  • تن ماهی: یک قوطی
  • سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  • خیار شور: سه عدد رنده شده
  • خردل: یک قاشق چایخوری
  • سس چیلی تای: نصف قاشق چایخوری
  • پیازچه: یک عدد
  • گوجه گیلاسی: 4 تا 5 عدد
  • پیاز: یک عدد خیلی کوچک
  • زیتون سیاه: چند عدد
  • جعفری و شوید خرد شده: یک قاشق غذا خوری
دستورالعمل:
  1. ابتدا سس ساندویچ را تهیه کنید. برای این کار خیار شورها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. مایونز، خردل و سس چیلی تای را با آن مخلوط کنید تا سس آماده شود.
  2. پیازچه و گوجه‌های گیلاسی را خرد کنید.
  3. پیاز را نیز حلقه‌ای خرد کنید.
  4. تن ماهی را با زیتون سیاه مخلوط کنید. سپس پیازها، جعفری و شوید، خرد شده، پیازچه و گوجه گیلاسی را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  5. برای تهیه ساندویچ تن ماهی سس را داخل نان باگت بمالید. سپس مواد تن ماهی را روی سس بریزید. ساندویچ سرد تن ماهی شما آماده است.

ساندویچ تن ماهی برشته

این ساندویچ را در ساندویچ‌ساز تهیه کنید و از برشتگی و خوشمزگی آن لذت ببرید.

مواد لازم:
  • نان تست: چهار تا شش عدد
  • تن ماهی: یک قوطی
  • هویج: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز: یک چهارم
  • کاهو: چند برگ
  • پیاز: نصف پیاز
دستورالعمل:

1.یک عدد هویج را رنده کنید
2. یک چهارم یک فلفل دلمه‌ای سبز و پیاز را ریز خرد کنید
3. چند برگ کاهو را نیز خرد کنید. نیازی نیست کاهوها را خیلی ریز خرد کنید
4. تمام سبزیجات را در یک کاسه مخلوط کنید
5. یک قوطی تن ماهی را به کاسه سبزیجات اضافه کنید. همه آن‌ها را له کرده و کاملا مخلوط کنی
6. مواد ساندویچ را روی یک تکه نان تست بمالید و روی آن یک تکه دیگر از نان تست را قرار دهید
7. ساندویچ را در ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شود.

ساندویچ خوشمزه و سالم شما به همین راحتی آماده است. در زمان خرید تن ماهی به تازه و باکیفیت بودن آن توجه کنید. هر چه تن ماهی بافت و طعم بهتری داشته باشد ساندویچ شما نیز خوشمزه‌تر خواهد شد.

ساندویچ تن ماهی با ذرت کنسروی

اگر تن ماهی را با سبزیجات مختلف محصولات گیلانی مخلوط کنید یک ساندویچ عالی خواهید داشت. این یک دستورالعمل ساده و متفاوت با سبزیجات برای ساندویچ خوشمزه تن ماهی است.

مواد لازم:
  • تن ماهی: یک قوطی
  • خیار شور: 3 عدد خرد شده
  • سیب زمینی: یک عدد آبپز
  • شوید و پیازچه: 3 قاشق خرد شده
  • ذرت: نصف پیمانه
  • آبلیمو: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • سس مایونز: 2 قاشق غذا خوری
دستورالعمل:
  1. ابتدا یک عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد آن‌ را از آب خارج کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  2. به سس مایونز، فلفل سیاه، نمک، آبلیمو و خیار شور خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  3. تن ماهی‌ها را صاف کنید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.
  4. سیب زمینی را داخل کاسه بریزید. به سیب زمینی شوید، پیازچه و کنسرو ذرت را اضافه کنید.
  5. سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس بخوبی با تمام مواد مخلوط شود.
  6. تن ماهی را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  7. مواد داخل ساندویچ را دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  8. بعد از خنک شدن مواد، آن‌ها را داخل نان باگت بریزید و نوش جان کنید. این ساندویچ را با نان تست نیز می‌توانید تهیه کنید.

ساندویچ تن ماهی در فر

یک ساندویچ ساده با مواد کم برای روزهایی که زمان زیادی ندارید عالی است. این ساندویچ به صورت گرم و در فر آماده می‌شود.

مواد لازم
  • تن ماهی: یک قوطی
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • پایریکا: یک سوم قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • شوید و پیازچه تازه خرد شده: یک قاشق غذا خوری
  • سس مایونز: دو قاشق غذا خوری
دستورالعمل:
  1. تن ماهی را با سس مایونز مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا بافت تن ماهی نرم شود.
  2. چند شاخه شوید و یک عدد پیازچه را ریز خرد کنید.
  3. شوید و پیازچه را به تن ماهی و سس اضافه کنید. مقداری فلفل سیاه و پایریکا نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یکنواخت شوند. مواد ساندویچ شما آماده است
  4. روی نان تست کره بزنید. مواد تن ماهی را با قاشق روی نان یکنواخت پخش کنید. کمی پنیر پیتزا نیز بروی مواد بریزید و یک نان تست دیگر روی مواد قرار دهید. کمی نان‌ها را فشار دهید تا تخت شوند.
  5. فر را از 20 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. نان‌ها را طبقه وسط به مدت 20 دقیقه و دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا ترد شوند. ساندویچ تن ماهی خوشمزه شما آماده است.

سوالات متداول


1.ساندویچ تن ماهی با چه سبزی‌های خوشمزه‌تر می‌شود؟
شوید، جعفری و پیازچه سبزی‌های معطری هستند که در اغلب ساندویچ‌های تن ماهی استفاده می‌شوند. اما می توانید به دلخواه از ریحان یا گشنیز نیز استفاده کنید.
2. آیا ساندویچ تن ماهی به صورت گرم نیز سرو می‌شود؟
بله. ساندویچ تن ماهی را می‌توانید داخل فر یا ساندویچ ساز قرار دهید. در این صورت ساندویچ گرم و ترد خواهد بود.
3. خواص ساندویچ تن ماهی چیست؟ تن ماهی نیز همانند انواع ماهی‌های تازه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
همچنین، ساندویچ تن ماهی منبع خوبی از امگا 3 و پروتئین است و یک غذای کامل و مغذی محسوب می‌شود.
4. چه موادی در ساندویچ تن ماهی استفاده می‌شود؟
مخلوطی از خیار شور، سس مایونز، انواع سبزی‌های معطر، ذرت، انواع سس تند و شیرین، فلفل، پنیر پیتزا، زیتون، گوجه فرنگی و کاهو یا کلم یک ساندویچ تن ماهی خوشمزه می‌سازند.
5. آیا برای تهیه ساندویچ تن باید کنسرو تن ماهی را جوشاند؟
بله. تن ماهی ممکن است حاوی سموم مضر باشد. بنابراین توصیه می‌شود قبل از مصرف حتما قوطی تن ماهی پلمپ را 20 دقیقه در آب بجوشانید تا سموم آن از بین برود.


  1         2         3         4         5      

+
(objConn) response.Redirect("content.asp?ID="&ID&"&Q=True") end if %>
+