طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

Share
کوکو سبزیغذای ایرانی –به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می شود. کوکو یا کوکو سبزی یکی از غذاهای ایرانی است که باید امتحان کنید. یک دستورغذای سالم ایرانی که با سبزی های تازه، تخم مرغ، کشمش و آجیل مخلوط شده است. یک دستور غذای خوشمزه، یک غذای مدیترانه ای که باید در فهرست دستورات غذای خود داشته باشید
 
کوکو چیست؟

 کوکو یک غذای ایرانی است و اغلب در سال نو ایرانی سرو می شود. مهم است که از سبزیجات تازه و سالم استفاده کنید. سال نو ایرانی یا نوروز، روزی است که ایرانیان آغاز سال نو را جشن می گیرند و این غذا را سرو می کنند
 
چگونه کوکو سبزی درست کنیم؟

یک کیلو سبزی کوکو که شامل تره جعفری گشنیز و شوید هست را پس از شستن و خشک شدن، سبزی ها را نازک خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید، سپس 6 عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.



همه مواد را با هم مخلوط کنید و مواد را به یک ماهیتابه منتقل کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه سرخ کنید. اجازه دهید خنک شود. به عنوان پیش غذا، صبحانه، ناهار یا شام سرو کنید.
مواد لازم
     • 1 فنجان گشنیز تازه
     • 1 فنجان جعفری تازه
     • 1/2 فنجان کشمش
     • 6 عدد تخم مرغ
     • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده
     • 1/2 قاشق چایخوری نمک
     • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
     • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیشنهاد می کنیم  برای صرفه جویی در زمان، از کنسروها و غذاهای آماده با کیفیت گیلانی مانند:
کنسرو سبزی کوکو سرخ شده گیلانی
سبزی کوکو سرخ شده منجمد گیلانی
کوکو سبزی نیمه آماده منجمد گیلانی
استفاده کنید و نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.
 
 
 
 


  1         2         3         4         5      

+