12 خاصیت گردو برای سلامتی

12 خاصیت گردو برای سلامتی

Share
اگر بگوییم گردو فقط یک غذای مغذی است، کمی آن را دست کم گرفته ایم.گردو چربی‌های سالم، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی را فراهم می‌کند.رایج ترین نوع گردو، گردوی انگلیسی است.
در اینجا 13 مزیت گردو برای سلامتی آورده شده است.
 

1. گردو سرشار از آنتی اکسیدان

گردو دارای آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به سایر آجیل های معمولی است.
گردو از ویتامین E، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها تشکیل می شود که به ویژه در پوست کاغذی گردو وجود دارد .
یک مطالعه در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب کلسترول LDL "بد" پس از خوردن غذا جلوگیری می کند،
LDL اکسید شده مستعد تجمع در شریان‌ها است که باعث تصلب شرایین می‌شود .
 

2.گردو منبع گیاهی امگا 3

گردو نسبت به هر آجیل دیگری دارای چربی امگا 3 بیشتری است.
چربی امگا 3 از گیاهان، از جمله گردو، اسید آلفا لینولنیک (ALA) نامیده می شود. این یک چربی ضروری است، به این معنی که شما باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
مطالعات مشاهده ای نشان داده است که هر گرم ALA که در روز می خورید، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 10 درصد کاهش می دهد. پیشنهاد می کنیم کنسرو غذای آماده گیلانی حاوی گردو از جمله
کنسرو خورشت فسنجان بدون گوشت
کنسرو خورشت فسنجان با مرغ
بچشید و نظرتان را با ما در میان بگذارید
 

3. گردو التهاب را کاهش می دهد

التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس باشد.
پلی فنول های موجود در گردو می تواند به مبارزه با استرس و التهاب کمک کند.
 

4. گردو خطر ابتلا به برخی از سرطان ها را کاهش می دهد

مطالعات نشان می‌دهد که خوردن گردو خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، پروستات و کولورکتال را کاهش می دهد .
 

5. گردو  به کنترل وزن کمک می کند

خوردن گردو به کنترل اشتهای شما کمک می کند.
 

6. گردو به کنترل دیابت نوع 2 کمک می کند

در یک مطالعه بر روی 100 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، مصرف 1 قاشق غذاخوری روغن گردو در روز به مدت 3 ماه، در حالی که به داروهای معمول دیابت و رژیم غذایی متعادل خود ادامه دادند، منجر به کاهش 8 درصدی قند خون ناشتا شد.
 

7. گردو  به کاهش فشار خون کمک می کند

فشار خون بالا عامل خطر اصلی بیماری قلبی و سکته است.
برخی از مطالعات نشان می دهد که خوردن گردو به کاهش فشار خون کمک می کند، از جمله در افراد مبتلا به فشار خون بالا و در افراد سالم در شرایط استرس.
 

8. گردو به سالم تر بودن در سنین پیری کمک می کند

با افزایش سن، یکی از چیزهایی که ممکن است به حفظ توانایی های بدنی شما کمک کند عادات غذایی سالم است.
در یک مطالعه روی بیش از 50000 زن مسن، دانشمندان دریافتند کسانی که سالم ترین رژیم های غذایی را داشتند، 13 درصد کمتر در معرض خطر آسیب جسمانی قرار داشتند. گردو از جمله غذاهایی بود که بیشترین سهم را در رژیم غذایی سالم داشت .
گردو اگرچه کالری بالایی دارد، اما سرشار از ویتامین‌های ضروری، مواد معدنی، فیبر، چربی‌ها و ترکیبات گیاهی است که با افزایش سن به عملکرد خوب بدن کمک می کند .
 

9. از عملکرد خوب مغز پشتیبانی می کند

شاید تصادفی باشد که پوسته گردو شبیه یک مغز کوچک به نظر می رسد، اما تحقیقات نشان می دهد که این آجیل واقعا برای ذهن شما مفید است.
مطالعات نشان داد که مواد مغذی موجود در گردو، از جمله چربی غیراشباع چندگانه، پلی فنول ها و ویتامین E، ممکن است به کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب در مغز شما کمک کند.
در یک مطالعه 10 ماهه در مورد بیماری آلزایمر، موش ها 6 تا 9 درصد از کالری خود را به عنوان گردو تغذیه کردند، در مقایسه با مهارت های یادگیری، حافظه و کاهش اضطراب، بهبود قابل توجهی داشتند.
مطالعات مشاهده‌ای در افراد مسن‌تر، خوردن گردو را با عملکرد بهتر مغز، از جمله سرعت پردازش سریع‌تر، انعطاف‌پذیری ذهنی بیشتر و حافظه بهتر مرتبط دانسته است.
 

10. چربی خون را بهبود می بخشد

افزایش سطح کلسترول و تری گلیسیرید LDL "بد" مدتهاست که با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
ثابت شده است که خوردن منظم گردو باعث کاهش سطح کلسترول می شود .
 

11. به طور گسترده در دسترس است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود

در هر خواربار فروشی می توانید گردو پیدا کنید. گردوی خام، گردوی بو داده در آجیل و یا روغن گردو
راه های خوشمزه زیادی برای استفاده از گردو در غذاها وجود دارد.
گردو را امتحان کنید:
• روی سالادهای سبز برگ یا میوه بپاشید.
• خرد شده و در نان ها و نان های سبوس دار استفاده می شود.
• له شده برای استفاده به عنوان پوشش روی ماهی یا مرغ.
• روی بلغور جو دوسر یا ماست سرو می شود.
• خرد شده و به بسته بندی یا ساندویچ پیتا اضافه می شود.
• برشته شده و به ترکیب تریل خانگی اضافه شده است.
• در دستور پخت سرخ کردنی مورد علاقه شما کمی قهوه ای شده است.
• بو داده، خرد شده و روی ماکارونی یا سبزیجات استفاده می شود.
• به عنوان روغن در سس وینیگرت.
اگر برای مهمان آشپزی می کنید، قبل از افزودن گردو به غذاهایتان مطمئن شوید که هیچ کس به گردو حساسیت ندارد.
 


سارا

جالب بود ممنون

  1         2         3         4         5      

+